A DIH4CPS projekt keretein belül lehetőség nyílik a magyar KKV-k számára EU-s forrás megpályázására. A DIH4CPS egy H2020 projekt, amely a kiberfizikai rendszerek bevezetését támogatja olyan cégeknél amelyek a technológia használatával jelentős megtakarítást vagy működésbeli javulást érhetnek el.

Az augusztus 31-ig nyitott Open Call időtartama alatt van lehetőség a pályázatok benyújtására, amelyekben 180.000 euró vissza nem térítendő támogatást lehet megpályázni experimentenként. Experimentet egy Digital Innovation Hub és maximum két másik partner (KKV vagy kutatóintézet) alkothat. Az innomine segítséget nyújt a magyar cégek számára a pályázati feltételek értelmezésében, az experimentek összeállításában, illetve a pályázatok véleményezésében is.

A július 2-án megrendezésre kerülő webinar kereteiben a résztvevők megismerhetik a H2020 projektek hátterét és előnyeit, az Open Callra való jelentkezés feltételeit, illetve lehetőséget biztosítunk bemutatkozásra is azon cégek számára, akik szeretnének pályázni de még nem találták meg a megfelelő partnereket.

A webináriumon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Amennyiben szeretné a cégét és projektötletét bemutatni, kérem lépjen velünk kapcsolatba az anett.dobos@innomine.com címen.

 

A webinárium programja:

15:00 – 15:10

Megnyitó, DIH4CPS bevezető: Vicze Gábor (innomine CEO)

15:10 – 15:20

Horizon2020 pályázatok előnyei, bevált gyakorlatok: Németh Edina (H2020 NCP)

15:20 – 15:40

DIH4CPS Open call ismertetése: Dobos Anett (innomine)

15:40 – 16:00

Cégbemutatkozó és partnerkeresés (cégenként 5 perc)

Q&A